Aktivitetsbaserat i media

— Du har säkert läst om det – aktivitetsbaserade kontor blir allt mer i ropet. Men vad är det – egentligen? Vi har samlat några länkar som vi hoppas både kan inspirera och informera. God läsning!

Aktivitetsbaserat i media

Case

Försäkringskassan goes aktivitetsbaserat. Stressexperten Anneli Godman reflekterar över vinsterna med det nya arbetssättet på motivation.se.

Microsoft är Sveriges största aktivitetsbaserade arbetsplats. Tidningen Citymark skriver om Det nya arbetslivet, som konceptet kallas i Akalla, Stockholm.

Vitras Citizen Office.

Nya sätt att arbeta

Varför det aktivitetsbaserade kontoret är framtidens melodi skriver IDG om i Så är det att vara CIO på framtidens kontor (juli 2013), med bland annat Microsoft och Vasakronan som case.

Glöm det egna skrivbordet. Hållbarhet och aktuella case i tidningen XPress som intervjuar MERs Anna-Lena Mårtensson i Arkitektur för 10-talet.

MERs Anne-li Burman spanar efter framtidens kontor med två branschkollegor i tidningen Arkitekten (februari 2012).

Aktivitetsbaserade kontorslösningar och flexibilitet  attraherar personal. Läs The Office 4.0 i magasinet Voyage, som intervjuat forskare och vår kollega Anna-Lena Mårtensson om trenderna inom kontorets väggar.

Aktivitetsbaserat i media
Aktivitetsbaserat i media

IFMA

  • IFMA Sverige är en nätverksorganisation för de som arbetar med facility management-tjänster.

    MER är med i IFMAs råd, som besitter en bred kompetens om aktivitetsbaserade arbetssätt.