MER söker projektledare

— Vi vill bli fler!

Projektledare

Rollen

Vill du arbeta som projektledare inom design, arkitektur och formgivning? Vill du utveckla arbetsplatser för svenska och internationella företag? Vi söker dig som kan vara med och driva uppdrag från start till mål med utgångspunkt i arkitektur, verksamhetsutveckling och kontorsflyttar.

Vem är du?

Du är en van projektledare med erfarenhet från vår bransch. Du kan ha en bakgrund som arkitekt, finns kanske idag hos någon av våra leverantörer eller har arbetat med kontorsförändringsprojekt hos din nuvarande arbetsgivare.

Du är van att hantera kundrelationer, har ett brett kontaktnät i branschen och är en utpräglad teamplayer. Som projektledare på MER är du med i hela processen och har därför förmåga att se till både helheten och de små detaljerna.

Vill du bli en del av MER? Skicka din ansökan till tobias.welden@mer.se. Sista ansökningsdag är 15 januar, men urvalet sker löpande, så skicka din ansökan redan idag!

Om MER

MER är ett ledande arkitekt- och konsultföretag med svenska och internationella kunder. Vi är specialister på kontor och varje år gör vi tusentals arbetsplatser ännu bättre. Vi som arbetar på MER är ett engagerat team som har som gemensam utgångspunkt att varumärkesbyggande arkitektur är en självklar del av det moderna företagets identitet. Med arkitektur, projektledning och verksamhetsutveckling erbjuder MER hela kedjan av kompetenser som behövs i ett kontorsförändringsprojekt.