MER söker projektledare

— Vi vill bli fler!

Om MER

MER är ett ledande arkitekt- och konsultföretag specialiserat på kontor för svenska och internationella kunder. Varumärkesbyggande arkitektur har blivit en självklar del av det moderna företagets identitet. Det leder till bättre affärer och bättre verksamhet. MER levererar hela kedjan av kompetenser i ett kontorsförändringsprojekt med hjälp av projektledare, arkitekter och verksamhetsutvecklare.

Projektledare

MER står inför en spännande utveckling och expansion. Vi söker nu en projektledare som kommer att vara med och stärka upp en del av vårt duktiga team.

Profil

För denna uppgift söker vi en driven projektledare med erfarenhet från vår bransch. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta i projekt med fokus på arkitektur, verksamhetsutveckling och kontorsflyttar. Du har förmodligen en bakgrund som arkitekt, kundansvarig i produktionsledet eller finns idag hos någon av våra leverantörer. Du kan också ha arbetat med kontorsförändringsprojekt eller processer i din arbetsgivares verksamhet.

Du arbetar redan nu som konsult och är van att självständigt driva uppdrag. Då du kommer att delta i många olika typer av projekt har du kapacitet att hantera många arbetsmoment samtidigt. Vi ser framför oss att du har eget driv, är en engagerad teamplayer, och är van att hantera kundrelationer.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till tobias.welden@mer.se. Sista ansökningsdag är 5 juni, men urvalet sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Projektledare