Nyheter

MER rekryterar nya medarbetare

Petra-Jenny-1000

 

MER har två nya medarbetare i projektledare Petra de Verdier och arkitekt Jenny Johnfors. Deras erfarenheter och kontaktnät förstärker MERs ledande position inom kontor med varumärkesbyggande arkitektur och förändrat arbetssätt.

Petra de Verdier kommer närmast från DAPstockholm där hon varit ansvarig projektledare. Hos MER kliver hon in i rollen som senior projektledare med stor erfarenhet av att driva allt från kontors- till studentbostadsprojekt. Petra är utbildad på Konstfack och har tidigare haft företag med egen formgivning av inredningstextilier. Hon var även med och startade projektavdelningen på Plan Ett.

Jenny Johnfors är arkitekt och formgivare som kommer att bredda MERs kompentens gällande retail, hotell och restaurang. Jenny har en internationell bakgrund med en uppväxt i Hong Kong och Singapore. Hon har studerat och arbetat i Italien och Frankrike som inredningsarkitekt och möbelformgivare. Jenny jobbade senast som creative director för det koreanska retailföretaget Chiel Worldwide men har även varit anställd hos bland annat Koncept, BAS Brand Identity och H&M.

- Rekryteringarna ligger helt i linje med den utveckling som MER arbetar för. Vi jobbar med hyresgäster och fastighetsägare som vill ha starka, varumärkesbyggande miljöer anpassade till de arbetssätt som gäller på marknaden. Petras och Jennys erfarenheter kommer ytterligare höja vår kompetens på det området, säger Cecilia Bejdén, VD och partner på MER.