Nyheter

MER trendspanar på möbelmässan

a

Nu är det dags för Stockholm Furniture & Light Fair, det är som inredningsarkitektens modevecka. Möbelmässan innebär en framtidsspaning på vad som är på gång för 2015 och 2016. Nya möbler, material, trender och händelser i branschen. På mässan och på stan pågår forum, föreläsningar och diskussioner.

Det är veckan där man träffar branschfolk och kollegor och knyter nya kontakter. Dels i mässhallarna men också på många mingel, fester, visningar och lanseringar av nya produkter runt om i stan. Stockholms möbelmässa är som en uppvärmning inför Milanomässan i April, det största mässevenemanget i branschen.

I år är Ilse Crawford guest of honour och hon har formgivit mässhallens lounge. Mer intressant som händer under veckan kan ni läsa om i mässans program.

Våra formgivare
Två saker som ni absolut inte får missa är Time konferensbord hos Horreds, som är formgivet av Ola Hermansson/Maria Agantyr och Stoddards montermatta som formgivits av Lisa Bruch, samtliga medarbetare/tidigare medarbetare hos MER.

Vi kommer att trendspana på mässan och vimla på kvällsaktiviteter hela veckan. Följ våra uppdateringar på Facebook och vår egen sammanfattning och trendspaning i MERs nyhetsbrev.