Möt Anette Johansson

— Anette har jobbat som projektledare och inredare på MER sedan 2006. Vi har alltid känt henne som Anette Strand. Men sedan den 30:e augusti är hon fru Johansson.

Fakta

 • Namn

  Anette Johansson

 • Roll på MER

  Projektledare och inredare.

 • På MER sedan

  2006

 • Projekt i urval

  Täby centrum
  Nespresso
  Wallenius Water
  OneMed
  Norstedts Juridik
  Vasakronan- t.ex. Kista entré

Med många bollar i luften

”Man får vara pigg i huvudet och rask i benen” säger Anette om sitt jobb som projektledare och inredare på MER. Anette har ofta många bollar i luften och det är många snabba beslut  hon måste ta varje dag. ”Med hjälp av mina upparbetade, fina kontakter får jag alltid hjälp snabbt när jag ber om det, vilket gagnar mina kunder” berättar Anette.

Hon har varit i branschen i Stockholm sedan 1987 och har ett upparbetat nätverk med lojala leverantörer. En bra projektledare kan vara hur bra som helst, men utan ett stort och lojalt nätverk fungerar ingenting.

Projektledaren berättar

En dag på jobbet

Hur kan en dag på jobbet se ut? Det kan vara alltifrån att hjälpa en kund med en analys till att ta fram förslag och göra beställningar. Och att bevaka gods som ska vara på väg ut till kund. Trippelkolla allting. Helt enkelt se till att folk gör det de ska och att projekten rullar på som planerat.

Projektledaren berättar

”Jag inser att jag har Världens roligaste jobb då jag går till arbetet med ett leende varje dag.”

Projektledaren berättar

Nespresso

Vi hjälpte Nespresso att utvärdera olika lokaler de själva hade hittat. De valde till slut en lokal i Garnisonen, på Karlavägen, som är K-märkt. Det var ett utmanade men roligt projekt. Anette gjorde alla material- och möbelval och jobbade med varumärkesbyggande element i lokalen- tex foliering och tapeter. Hon var Nespressos representant på alla byggmöten för att tillvarata deras intressen.

Roll i projektet: Projektledare och inredare.

Täby Centrum

Unibail-Rodamco, ett fransktägt fastighetsbolag, som äger Täby Centrum använde sig av de franska arkitekerna Saguez&Partners. Min roll är att vara konsulterande och behjälplig vid alla praktiska frågor till beställningar och leverans av alla möbler och specialsnickerier till alla allmänna utrymmen.

Roll i projektet: Projektledare och inköpare.

Projektledaren berättar
Projektledaren berättar