Hej Anna

Anna är projektledare och har jobbat på MER i snart 8 år. Hon är fantastisk att ha med i vilket projekt som helst och har stenkoll, ansiktet utåt för många bollar i luften och lyser upp alla rum med sitt smittande skratt.

När vi frågar Anna om hennes erfarenhet av vad kunder upplever som den största fördelen med att anlita en projektledare från MER så blir svaret att vi erbjuder kunden en helhetslösning. 

Istället för att lägga tid på att upphandla massa olika aktörer kan vi med hjälp av våra upparbetade kontakter inom alla olika delar av en kontorsflytt hjälpa dem hela vägen från start till mål. I nära kontakt med arkitekter och förändringsledare kan vi se till att kunden får bästa möjliga vägledning genom processen.

Hållbarhet är viktigt för oss i alla projekt och vi har stor erfarenhet av återbruk och rekond av möbler. Vi kan också hjälpa till med inköp i projektet. Oberoende av producenter kan vi i nära kontakt med arkitekten på så sätt fritt välja den bästa lösningen för kunden. Vi har även kompetens inom offentlig upphandling och kan även hantera inköp enligt LOU.

– Just nu är jag ansvarig projektledare  i ett projekt där kunden ska flytta till nya lokaler. Jag har veckomöten med projektgruppen där vi gemensamt stämmer av de olika delarna som ingår i projektet och följer upp så att allting går enligt plan. Jag är med kunden från start till mål och ser till att vi håller tidplan och budget. Fördelen med oss är att vi har hela bredden och kunden kan själv välja vilka delar de vill att vi driver.