Dubbel glädje med två nya arkitekter hos MER.

Nu stärker MER Arkitekter upp teamet med två nya arkitekter – Matija Jurse och Dunya Jawad. De kommer med stor internationell bredd med erfarenhet från Slovenien, Danmark, Irak, Japan och Kroatien och har nu landat i Stockholm för att bli en del av MER.

Ni är förstås nyfikna på våra nya kollegor – så, vilka är de? Matija Jurse är utbildad i Slovenien och vid Ålborgs universitet i Danmark. Innan han flyttade till Stockholm för att bli en del av MER, har han de senaste fem åren bott i Kroatien och gjort praktik på två arkitektkontor i Tokyo.

Dunya Jawad har en arkitektexamen från Bagdads universitet och har gått en kompletterande utbildning för arkitekter med avslutad utländsk examen på KTH i Stockholm. Hon har erfarenhet från arkitektkontor i Bagdad och från praktik på arkitektkontor i Stockholm.

– Vi är så glada över att MER växer. Vi har högre kundtryck än någonsin, och just Dunyas och Matijas internationella kompetens är något vi letat efter ett tag. Vi är övertygade om att vår långa erfarenhet och våra fina kundrelationer, ihop med Dunya och Matijas erfarenhet av arkitektur och arbetssätt från andra marknader, kommer att skapa fantastiska resultat för våra kunder, säger MER Arkitekters vd Venke Osnes.

Lär känna fler av våra medarbetare här!