Vår vd-duo gästar podden Jobb360

MER Arkitekter gör mer! Vi presenterade ju vår nya vd-duo som två kinderägg. Nu överraskar de igen. Niklas Larsén och Venke Osnes gästar podcasten Jobb360 som hostas av Pia Andreason, grundare av Direxio. Här samtalas det om hur kontoren kommer att se ut efter pandemin, hur delat ledarskap kan fungera och en massa mer. Ja, helt enkelt allt som vi tycker är roligt!

Jobb360 är en podcast om framtidens kontor och arbetsplatser. Pia Andreason med kollegor från Direxio bjuder in och samtalar med experter inom området. Kunskap, tankar och framtidsspaningar i en skön blandning. Spännande va? Samtalet inleds med hur det fungerar att dela på vd-stolen. Hur är det att vara två vd:ar? Vilka är fördelarna? Och hur är det egentligen att ta över efter Cecilia Bejdéns 20 fantastiska år?

–  Vi har jobbat tillsammans länge, jag och Venke. Vi har suttit i ledningsgruppen ungefär fyra år tillsammans, och vi kompletterar varandra så himla bra. Vi är verkligen som peppar och salt. Allt som jag inte kan, kan Venke och vice versa. Jag tror att både jag och Venke är väldigt väldigt glada, just över att få göra det tillsammans, säger Niklas Larsén i podden.

Självklart diskuteras även det väldigt aktuella ämnet framtidens kontor. Hur kommer kontoren att se ut när vi får börja komma tillbaka till våra arbetsplatser? I avsnittet får vi höra Niklas tankar om tiden med distansarbete och vad som kommer att krävas för att anställda ska vilja återvända till kontoren.

–  Det är en sån oerhört spännande tid för oss som jobbar med kontor nu. Allt är uppe för omvärdering. Så här stor förändring på kontorsmarknaden eller i arbetslivet har vi inte sett på många många år. Det är ju så kul, säger Venke Osnes.

Så, summa summarum? Nej, det tänker vi såklart inte avslöja här. Vi blir jätteglada om ni vill lyssna på avsnittet och dela gärna med er av era tankar med oss. Ni hittar avsnittet här!

Ps. Det är inte helt omöjligt att det släpps fler poddar, där vår vd-duo Niklas och Venke gästar, inom en ganska snar framtid. Håll utkik!