Till vänner, samarbetspartners, kunder och branschkollegor

Tillsammans kan vi skapa den tillvaro vi själva vill vara en del av.

De senaste veckorna har utan tvekan utmanat vårt samhälle och möjligheten till samarbete, kunskaps- och idéutbyte. Ingen är immun mot pandemins effekter, men vi på MER gör vad vi kan för att minska smittspridning och samtidigt bidra till fortsatt samhällsutveckling. Vi följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer, arbetar på distans och undviker resor. Vi ställer in våra egna evenemang och avbokar vår medverkan på andras.

Trots att fysiska möten kan känns roligare har vi turen att leva i en tid då digital interaktion ofta är lika effektiv. Digitala möten, både internt och externt, är även i vanliga fall en självklarhet i våra projekt som tack vare detta kan fortsätta precis som vanligt. Vi finns alla tillgängliga genom telefon, mejl, sociala kanaler och digitala mötestjänster.

Vi som arbetar på MER delar alla visionen om ett samhälle där människor, företag och idéer når sin fulla potential. Vi är glada och stolta över att vi i vårt dagliga arbete bidrar till samhällsutvecklingen genom att utveckla effektiva arbetssätt och skapa flexibla fysiska och digitala miljöer (här hittar du våra 5 tips för effektivt distansarbete).

Tillsammans kan vi skapa den tillvaro vi själva vill vara en del av.