Besqab

Välkommen hem.

Projektbeskrivning

Med utgångspunkt i det som gör varje plats unik har Besqab under 30 år utvecklat bostäder på Stockholms- och Uppsalamarknaden. Nu har företaget fått ett nytt eget hem i Danderyd.

Besqabs nya kontor ligger i en nybyggd fastighet i Danderyd Centrum. Kontoret är fördelat på tre plan och inrymmer förutom arbetsplatser även en butiksyta – Besqabs bobutik.

Konceptet är en spegling av Besqabs unika kompetens samtidigt som miljöerna också fungerar som identitets- och kulturbärare där ord som gemenskap, nytänkande och kunskap varit vägledande. Materialmöten, flexibilitet och en inkluderande utformning är bärande beståndsdelar av det som tillsammans bildar en helhet. Den varma och ombonade färgskalan kompletterat med inslag av trä, naturfärgat skinn och detaljer i starka kontrastfärger, skapar en levande miljö och varm atmosfär där alla kan känna sig välkomna.

Fakta
  • Uppdrag: Översätta Besqabs företagskultur till arkitektur och en identitetsskapande mötesplats för medarbetare kunder och samarbetspartners.
  • Tjänster: Arkitektur, projektledning, inköp, flytt, visualisering
  • Adress: Golfvägen 2
Kontakt

MER /
Söder Mälarstrand 41, 118 Stockholm
tel: 08-658 79 00
info@mer.se