Bravura Malmö

Från startup i källarlokal till rikstäckande verksamhet

Projektbeskrivning

Bravura har under de senaste åren vuxit snabbt och utsetts till Gasellföretag 2013, 2014, 2015 och 2016. Företaget grundades 2008 och har sedan dess vuxit från ett startup i en källarlokal till att idag ha en rikstäckande verksamhet. MER var med och utformade det första kontoret. Nu öppnar vi det åttonde.

Som rekryterings- och bemanningsföretag hjälper Bravura  både människor och företag att växa. För att kunna attrahera rätt kandidat till rätt arbetsgivare är den egna arbetsplatsen den givna utgångspunkten.

När det nya Malmökontoret planerades var det därför centralt att lokalerna skulle spegla Bravuras identitet och vara en bärande del i företagets fortsatta utveckling. Bravura och MER har samarbetat under många år, och det var därför naturligt att MER skulle vara delaktiga tidigt i processen.

Som företag är Bravura en öppen organisation och mötestätheten är hög. Lokalerna ska dagligen hantera ett stort antal gäster och bland besökarna finns både uppdragsgivare och kandidater. Oavsett vem som kommer in på kontoret ska lokalen vara både förtroendeingivande och trygg. Arkitekturen i sig skapar naturliga avskärmningar som fungerar som slussar till skydd för medarbetare medan avsaknaden av dörrar skapar en öppen och inkluderande känsla för besökaren.

Fakta
  • Uppdrag: Skapa en modern och flexibel arbetsplats med ett koncept som kan ligga till grund för företagets fortsatta utveckling.
  • Tjänster: Analys/strategi/utveckling, arkitektur, change management, projektledning, inköp
  • Adress: Stora Varvsgatan 13, Malmö
Kontakt

MER /
Söder Mälarstrand 41, 118 Stockholm
tel: 08-658 79 00
info@mer.se