Frontit

Färgstark kulturmiljö

Projektbeskrivning

Frontit är en strategisk förändringspartner som sätter människan i centrum. På Frontit jobbar ca 200 drivna, erfarna och prestigelösa konsulter som brinner för att driva förändring och komplexa projekt. Företaget som i flera år i rad har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser har kontor i Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Helsingborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Uppsala, Västerås och Örebro.

Kontoret i Stockholm sitter i fantastiska och unika lokaler i Villa Ludvigsberg vid Söder Mälarstrand. Lokalerna har krävt kompetens och förståelse kring frågor som arkitektur, klassning av byggnader och hur verksamheten måste förhålla sig till de förutsättningarna.

MER har tagit fram ett modigt koncept där historien smälter samman med en modern kontorsmiljö. Stor vikt har lagts på färgsättningen för att framhäva de kulturhistoriska värdena samt ge rummen en ny energi. Ytor som lounge, matplats, mötesrum, kontor och toaletter har uppdaterats och lokalerna nyttjas nu mer effektivt vilket bidragit till att fler flexibla arbetsplatser får rum.

Fakta
  • Uppdrag: Skapa en attraktiv och funktionell miljö för medarbetare i ett kulturhistorisk minne.
  • Tjänster: Arkitektur, Inköp
  • Antal kvm: ca 550
  • Adress: Ludvigsbergsgatan, 20, Stockholm (Villa Ludvigsberg 4)
  • Fotograf: Emil Fagander / MER Arkitekter
Kontakt
MER Arkitekter

Söder Mälarstrand 41, 118 25 Stockholm
tel: 08-658 79 00
info@mer.se