Helloy

Hej flexibilitet.

Projektbeskrivning

När MER fick uppdraget att utforma Helloys nya kontor stod varumärkesidentitet och effektivitet högt upp på önskelistan. Att Helloy dessutom är ett företag i stark tillväxt med behov av att snabbt kunna öka verksamhetens omfattning gjorde att även kravet på flexibilitet var stort.

Helloys nya kontor ligger högst upp i en fastighet från 60-talet på Södermalm i Stockholm. Trots det höga läget kändes lokalen tidigare instängd. Vi förvandlade en mörk lokal till ett modernt kontor på bara några månader.

Färgstarkt och subtilt

Helloy ett uttrycksfullt företag som inte räds att stick ut. Företagets kultur understryks med starka färger som står ut i den i övrigt ljusa lokalen. I kombination med subtila detaljer, som företagsnamnet i taket, får lokalerna ett lekfullt men ändå sofistikerat intryck.

Made by MER

För startup-företag är flexibilitet centralt, och arbetsmiljön ska kunna stödja en verksamhet som förändras och växer. Den ihopvikbara receptionsdisken i tydliga färger är formgiven specifikt för Helloy. Konstruktionen gör att den både går att ändra i utseende och enkelt kan vikas ihop och flyttas.

Fakta
  • Uppdrag: Inredningskoncept och flytt
  • Tjänster: Koncept, arkitektur, inköp, projektledning och flyttsamordning
  • Medarbetare: 25
  • Adress: Hornsgatan 166, Stockholm
Kontakt

MER /
Söder Mälarstrand 41, 118 Stockholm
tel: 08-658 79 00
info@mer.se