Iteam

A better way.

Projektbeskrivning

Med tekniskt kunnande och ett brinnande intresse för digital utveckling som drivkraft har Iteam sedan 1995 flyttat gränsen för vad som är möjligt. Kreativitet, uppfinningsrikedom och en vilja att utmana har blivit självgenererande kännetecken och är en del av företagets DNA. Det nya huvudkontoret i Stockholm speglar Iteams kultur och är en integrerad del av verksamheten.

Kontoret ligger i Arkitekturskolans klassiska byggnad på Östermalm som nu går under namnet A House. Lokalerna har under senaste året förvandlats till en kreativ mötesplats för entreprenörer, start ups och andra kunskapsdrivna företag – ett perfekt sammanhang för Iteam.

Den luftsluss som utgör gränsen mellan Iteams kontor och omkringliggande puls fungerar som avskärmning utan att vara exkluderande. Utformningen i sig är inbjudande och de olika ytorna – det öppna kontorslandskapet, loungen och konferensrummen – är flexibla och kan anpassa utifrån varierande behov. Materialen är råa och klassiska. Lokalernas tidstypiska charm finns kvar och kontrasteras av nya inslag.

Fakta
  • Uppdrag: Skapa en modern arbetsplats med ett koncept som speglar företagets kultur och kan ligga till grund för den fortsatta utvecklingen.
  • Tjänster: Analys/strategi/utveckling, arkitektur, projektledning, inköp
  • Adress: Östermalmsgatan 26, Stockholm
Kontakt

MER /
Söder Mälarstrand 41, 118 Stockholm
tel: 08-658 79 00
info@mer.se