Polstjärnan 2.0

Projektbeskrivning

När fastigheten Polstjärnan 2 vid Odenplan i Stockholm stod inför en totalrenovering anlitades MER för att projektera hela ombyggnaden med totalt 13 våningsplan. I uppdraget ingick att ta fram idé- och gestaltningsprogram för fastigheten i sin helhet samt utveckla kontorsmiljöer för fackförbunden Kommunal och Byggnads, modernisera kommersiella lokaler och uppdatera det tillhörande parkeringsgaraget. I arbetet ingick även att ta fram utredningsskisser på olika typer av kontorslösningar och fördelningar i huset.

Efter att ha inlett programarbetet med fastigheten Polstjärnan 2 fick MER även uppdraget att inreda fackförbunden Kommunal och Byggnads nya kontor.

Inredningsuppdraget omfattade alltifrån konceptarbete och arkitektur till inköp och leverans av inredning. MER hjälpte även till med förändringshandledning där vi lade grunden för nya arbetssätt.

Fakta
  • Uppdrag: Program, konceptarbete och projektering för total modernisering av fastigheten Polstjärnan 2. Inredningar för fackförbunden Kommunal och Byggnads.
  • Tjänster: Analys, strategi och utveckling; Projektledning; Arkitektur; Change Management; Inköp, Flytt.
  • Total area: 24 200 m2
Kontakt

MER /
Söder Mälarstrand 41, 118 Stockholm
tel: 08-658 79 00
info@mer.se