The Designer Gallery Lounge

”Fashion Jungle”.

Projektbeskrivning

Mall of Scandinavia erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Gallerian är belägen i Arenastaden i Solna precis intill Friends Arena och Solna station. MER är en del av utvecklingen och levererar bland annat arkitektur, projektledning, inköp och leveranssamordning.

Med 230 butiker och restauranger och en yta på över 100 000 kvm är Mall of Scandinavia en av Skandinaviens största shoppingdestinationer och mötesplatser. Mall of Scandinavia uppdateras kontinuerligt och våren 2017 lanserades The Designer Gallery Lounge.

The Designer Gallery Lounge är en multifunktionell yta som kan användas som avskiljd miljö vid personal shopping, som lounge eller för event. Möbleringen är inbjudande och passar oavsett hur miljön används.

Fashion Jungle

The Designer Gallery Lounge är både en kontrast och ett komplement till den intilliggande miljön. Material, färger och former är inspirerade av konceptet ”Fashion Jungle” med plats för det ombonade och oväntade.

Fakta
  • Uppdrag: Skapa en modern, identitetsskapande och flexibel miljö för mode, design och event.
  • Tjänster: Analys, projektledning, inköp
  • Adress: Mall of Scandinavia, Stjärntorget 2, Solna
Kontakt

MER /
Söder Mälarstrand 41, 118 Stockholm
tel: 08-658 79 00
info@mer.se